Πατησίων 5, Ομόνοια, 10436 Αθήνα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
Παρατηρητήριο Βελανιδιάς
Βρίσκεστε στη σελίδα: Νέα - Άρθρα
26/8/2017 ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΔΡΥΆΔΑ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΈΝΑΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΒΆΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΎ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΎΚΙ!!!!

 

ΌΠΩΣ ΟΙ ΟΜΆΔΕΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΉ (ΑΡΧΗΓΌ),ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΈΧΟΥΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΊΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΈΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΕΚΔΉΛΩΣΗ.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ Ή ΣΥΓΓΡΑΦΕΊΣ Ή ΥΠΟΥΡΓΟΊ ,ΑΛΛΆ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΉΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΎΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΦΊΛΩΝ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΆΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ

Η ΑΜΑΔΡΥΆΔΑ Ο ΠΡΏΤΟΣ ΣΤΌΧΟΣ ΕΊΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΊΑ ΤΟΥ ΔΆΣΟΥΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΆΣ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΣΤΌΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΌΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΜΠΌΡΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΆΤΟΥ ΤΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΆΣ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΟΎΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΌ ΣΤΌΧΟ ΜΕ ΣΠΟΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΔΌΣΕΙΣ ΒΙΒΛΊΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΏΚΟΥΜΕ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΑΡΕΣΤΟΊ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΎΝΤΕΣ.

Ο ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΔΡΥΆΔΑ ΠΡΏΤΟΣ ΕΔΊΔΑΞΕ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΟΦΥΤΕΎΣΕΙΣ,ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΈΣ ΣΤΟ ΔΆΣΟΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΆΣ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ ,ΤΙΣ ΗΜΕΡΊΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑ ,ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΝΤΡΈΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΉ ΤΟΥ ΑΙΤΉΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑΣ.

ΑΥΤΌ ΔΥΣΑΡΈΣΤΗΣΕ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΚΑΙ << ΜΈΛΗ >> ,ΚΑΙ ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΒΓΉΚΕ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΊΕΣ ,ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΊΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΆΝΕ ΤΟΝ ΣΎΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ.

ΤΈΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ Η ΑΜΑΔΡΥΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΜΙΑ,!!!!!!

ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΆΞΕΙ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΎΛΛΟΓΟ , ΜΕΓΕΙΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΆ ΤΟΥ, ΕΙΔΆΛΩΣ ΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΟΝΏΣΟΥΝ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επιστροφή στις κατηγορίες νέων

Eπισκέψεις
To δικτυακό μας τόπο έχουν επισκεφθεί 159077 φορές 16200 μοναδικοί επισκέπτες.
Τοποθεσία

Δείτε την ακριβή θέση των γραφείων του συλλόγου και του Βελανιδοδάσους Ξηρομέρου σε Google maps
Χορηγοί

©2009 Σύλλογος Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ
Web developement & design: QV-WEB